Om oss

Om oss Boras

Testa en modern, lokal och behörig elektriker i Borås

Testa det moderna elteamet i Borås! Genom att boka med oss får du alltid en bokad tid inom två veckor och en elektriker från Borås som har koll på ditt område.

Alla våra anslutna lokala elektriker arbetar enbart med kvalitetsmaterial och kommer gärna med förslag på smarta lösningar som förenklar för dig och löser dina problem.

Vi är en sammansättning av noga utvalda lokala elektriker baserade i Borås. För dig som kund betyder det din elektriker i Borås har service som prioritet och är lyhörd på vad du som kund vill. Hos oss är det dina behov och önskemål som styr och inte tvärtom.

Vilka är vi?

Vi är en sammanslutning eller ett team bestående av fristående lokala elektriker som alla jobbar i eller runt Borås.

Tillsammans driver vi denna sajt och delar på det sättet på vissa kostnader. Man kan se denna hemsida som en central för bokning av välkända och behöriga elektriker som alla har utgångspunkten Borås med omnejd. Genom att vi gör detta tillsammans kan vi erbjuda bättre service för dig som kund genom att ha bra telefontider, bemannad chat på hemsidan och mycket annat som vi ensamma inte klarar av att hantera.

Som ett samarbetande team kan vi erbjuda en bredare kompetens och fler resurser än vad en enskild elektriker skulle kunna göra. Vi har tillsammans ett stort antal kvalificerade och certifierade elektriker, så vi har alltid den kompetens som krävs för att lösa de flesta typer och jobb. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och har en hårda krav på våra anslutna elektriker att ta hand om våra kunders behov på ett effektivt och tillförlitligt sätt.

Vi är dessutom dedikerade till att hålla oss uppdaterade med den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att vi alltid erbjuder den mest effektiva lösningen för våra kunders behov. Så om du söker en elektriker som du kan lita på, tveka inte att kontakta oss. Vi står redo att hjälpa dig med alla dina elektriska behov och ser fram emot att arbeta med dig för att göra ditt liv enklare och bekvämare.

Boka en lokal elektriker i Borås

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

  1. Ring oss på 033-3482467 eller fyll i kontaktformuläret.  
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
  4. En lokal elektriker utför arbetet.  
  5. Du får faktura på arbetet.