Elinstallation Borås

Elinstallation Boras

Elinstallation Borås – behöriga elektriker ett samtal bort

Med oss får du säkra elinstallationer i Borås med omnejd. Det är det vi kan, och vi kan det bra! Du får alltid en elektriker som kommer när du behöver och du slipper vänta oavsett om du bor i Brämhult, på Tullen eller intill Högskolan. Vi löser allt från små vardagsfix som byte av kontakter till renoveringar och nybyggnation. Hör av dig till oss så sätter vi upp belysningen åt dig, ser över din elcentral eller skruvar upp din laddbox till elbilen.

Säkra elinstallationer i Borås - Ett modernt elföretag

Vet du vad du får lov att göra i ditt eget hem när det handlar om elinstallationer? Det är förvånansvärt ofta vi får informera våra kunder om vad de får och inte får göra. Du får till exempel inte sätta upp utomhusbelysning på egen hand och du får inte heller byta ut ojordade kontakter.

Om du gör det är du personligen ansvarig för de följder som kan uppstå och i värsta fall kan någon mista livet på grund av felaktiga elinstallationer i Borås och det vill du inte ha på ditt samvete! Det är det vi finns till för och vi hjälper dig gärna. Då vet du att din el är 100% säker och att installationen följer alla normer och regler.

I vår service ingår:

  • Alltid behöriga elektriker för alla typer av elinstallationer
  • Elinstallationer i Borås av lokala elektriker
  • De priser vi kommit överens om för elinstallationer i Borås gäller
  • Eljour dygnet runt, alla dagar
  • Elinstallation i Borås på tider som passar dig
  • Rotavdrag

Vårt kundlöfte: Personlig service och elinstallationer i Borås som kännetecknas av hög kvalitet till bra priser utförda av behöriga elektriker som sätter dina behov främst.

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 033-3482467 eller mejla oss: kontakt@elektrikerborås.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!